Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αρχηγών με τον πρωθυπουργό

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση. Θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα οι κρίσιμες διαβουλεύσεις, καθώς η σημερινή πεντάωρη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών δεν κατέληξε σε συγκεκριμένες αποφάσεις.

«Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση. Μας ζητούν περισσότερη ύφεση που η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω να το αποτρέψω» είπε ο κ. Σαμαράς, μόλις έφτασε στα γραφεία της ΝΔ στη λ. Συγγρού.

"Δεν θα συμβάλω στην έκρηξη μίας επανάστασης από την εξαθλίωση, που εν συνεχεία θα κάψει όλη την Ευρώπη. Αύριο θα υπάρξει συνέχεια", είπε ο κ. Καρατζαφέρης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Αποχώρησε χωρίς δηλώσεις ο Γιώργος Παπανδρέου. Διευρυμένο πολιτικό συμβούλιο θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου Τσαρλς Νταλάρα και ο συμπροεδρεύων του Ινστιτούτου Ζαν Λεμιέρ. Αναμένεται να έχει σύσκεψη με τον κ. Παπαδήμο.

Πριν από την συνάντησή του με τους Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη, ο κ. Παπαδήμος συναντήθηκε με μέλη της τρόικας, παρόντων των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας.
Πηγή: skai.gr