Επίθεση Κωνσταντινόπουλου σε ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ευθεία βολή σε ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μέσω του ΣΚΑΪ.

Έκανε λόγο για "πρίγκιπες" που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο κόσμος μπορεί να λεει κάτι εναντίον τους και όταν τους έφτυναν, είτε νόμιζαν ότι βρέχει, είτε ότι προσπαθούσαν να μεταθέσουν τις ευθύνες σε άλλους.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως πρέπει να γίνει σοβαρή αποτίμηση, του γιατί δεν πήγαν καλά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα και ποιοι δεν τα πήγαν καλά.

Αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Δρούτσα για τη βουλευτική θητεία, είπε πως δεν αντέχει κανέναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης και ιδιαίτερα κάποιους τους οποίους αποκάλεσε "λαγούς" να τον εκβιάζουν με αναφορές στα προνόμια των βουλευτών.

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, λέγοντας πως έχει να του θέσει πολλά ερωτήματα, στα οποία όμως δεν περιμένει σαφείς απαντήσεις, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν τον πιστεύω».

Αναφερόμενος σε δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα συντμήσει το χρόνο συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να απορροφηθούν οι κραδασμοί είπε πως αυτά είναι γελοία πράγματα.

Τέλος ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως «πρέπει να υποστηρίξουμε την πατρίδα μας με κάθε τρόπο» και πως δεν ενδιαφέρεται για τα βουλευτικά προνόμια αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει όπως είπε, είναι να μπορεί να περπατάει στο δρόμο της περιφέρειας του με το κεφάλι ψηλά.

Ολόκληρη η συνέντευξη του βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην Κατερίνα Ακριβοπούλου ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr