Νασιώκας: Επανεκκίνηση ή κατάρρευση

Η κατάσταση για τη χώρα είναι πολύ δύσκολη δήλωσε την Κυριακή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Στο στόμα του Νίκου" ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο νομό Λάρισας Έκτορας Νασιώκας, ζητώντας επανεκκίνηση της κυβέρνησης. "Η κατάρρευση είναι το διακύβευμα" προειδοποίησε.

«Χρειάζεται επανεκκίνηση και καινούρια δυναμική, δεν θα κρίνω πώς θα γίνει. Σίγουρα αν συνεχίσουμε σε ρυθμούς των τελευταίων 2 – 3 μηνών που στην πράξη παρατηρείται στασιμότητα στην αναπτυξιακή μας δυναμική, δεν θα έχουμε πετύχει» ανέφερε.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση χρειάζονται γενναία μέτρα, χρειαζόμαστε ισχυρή θεραπεία, χρειάζεται να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες» σημείωσε ο βουλευτής Λάρισας.

«Τα στοιχεία δεν μας δίνουν ότι είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Χρειαζόμαστε περισσότερα μέτρα και μεγαλύτερη αναπτυξιακή δυναμική» τόνισε.

Ο κ. Νασιώκας επισήμανε δε ότι από τη στιγμή που εξελέγη το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση χρειαζόταν ένα μικρό και σφιχτό σχήμα με ξεκάθαρο βηματισμό και στόχευση και ό,τι καλύτερο από ανθρώπινο δυναμικό.

Για τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών στις ΔΕΚΟ δήλωσε ότι «καμία ΔΕΚΟ δεν είναι κανενός τσιφλίκι. Τα τσιτάτα να είναι κατ’ ανάγκην δημόσιο ή οπωσδήποτε ιδιωτικό δεν με βρίσκουν σύμφωνο».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «το συνδικαλιστικό κίνημα είναι παιδιά του ΠΑΣΟΚ, είμαστε σε μία κατάσταση ‘Κράμερ εναντίον Κράμερ’ αλλά δεν πρέπει να λιποψυχήσουμε. Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του»
Πηγή: skai.gr