Ανεβαίνουν οι τόνοι

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν τις περιοδείες τους ανά την Ελλάδα και ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τους τόνους.

«Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη» ζήτησε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κοζάνη.

Ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήρισε τη διετία που έρχεται «καθοριστική για το μέλλον», και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν «δύσκολα αλλά αναγκαία».

Επίσης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι παραπλανεί τους πολίτες και είναι ανέτοιμο να αντιμετωπίσει την κρίση.

«Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο τους φεουδάρχες που θέλουν τον πολίτη εξαρτημένο, επέτη και ανασφαλή» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου απο το Ηράκλειο της Κρήτης.

Δήλωσε ότι δε θα αλλάξει την Ελλάδα σε 100 ημέρες, αλλά θα της δώσει χρόνο να ανασάνει και να βγει από την εντατική.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα θα πρέπει να πάθουν στραπάτσο στις εκλογές» δήλωσε απο την Πάτρα η γγ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εκτιμώντας ότι οι συνέπειες της οικονομικές κρίσης θα είναι οδυνηρές για τους εργαζόμενους.

«Τώρα αρχίζουν και φαίνονται οι συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης στη ζωή των εργαζόμενων» πρόσθεσε.

Η γγ. του ΚΚΕ σημείωσε ότι τα τελευταία 20 χρόνια έχουν χαθεί πολλά απο τα δικαιώματα των εργαζομένων.

«Πυλώνες του εργασιακού μεσαίωνα» χαρακτήρισε τα Stage ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στα Ιωάννινα .

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν έχει να πει τίποτα για την απασχόληση, την προστασία των ανέργων, τα κενά στα σχολεία και στα νοσοκομεία.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε επίσης το ΠΑΣΟΚ ότι δεν τολμά να πει πως θα καταργήσει το αίσχος της ενοικίασης των εργαζομένων.

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά την 4η Οκτωβρίου θα έχουμε αντοχές να με λέμε εύκολα ‘Υes sir’ στον Aμερικανό και να μην υποχωρούμε στις απαιτήσεις της Άγκυρας» δήλωσε απο τη Ρώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Πηγή: skai.gr