DOT.: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15 στον ΣΚΑΪ

Το DOT. και αυτό το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου στις 18.15 έρχεται με συνεντεύξεις, συμβουλές ζωής και σχέσεων, μυστικά ομορφιάς, νόστιμες συνταγές, ιδέες για πιο χαρούμενη ζωή.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, o Στέλιος Κουδουνάρης, ο κριτής του My Style Rocks, μιλάει για τη ζωή του στη Νάνσυ και τον Θανάση. Αποκαλύπτει γιατί ο πατέρας του δεν ήθελε να γίνει σχεδιαστής και γιατί αλλάζει πεζοδρόμιο για να μην τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

Ακόμη, πόσο έτοιμη είναι η Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision; Απαντάει στο ειδικό test του DOT.! Ο Αντώνης Λουδάρος δίνει τσάμπα συμβουλές ζωές και ζητάει να τις ακολουθήσουμε. Μαθαίνουμε όσα πρέπει να ξέρουμε για την Κατερίνα Ντούσκα, την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision αλλά και πως θα νιώθουμε για πάντα χαρούμενοι. Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια διαφορετική σπανακόπιτα με τυριά και ένα μοσχαράκι λεμονάτο με πλιγούρι.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου μιλάει για τη λαμπερή εποχή του ελληνικού σινεμά αλλά και για την προσωπική του ζωή, τον εθισμό του στον τζόγο, τη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και για τον έρωτά του με την Έλενα Ναθαναήλ.



Ακόμη, παίζουμε blind taste με την Μάγκυ Ταμπακάκη και τον Χρήστο Γλωσσίδη. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί πότε είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα μετά από έναν χωρισμό. Τέλος, μαθαίνουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας beauty corner στο σπίτι αλλά και πώς να μαγειρέψουμε μπουτάκια κοτόπουλο με αρακά στον φούρνο, σαν τον Γιάννη Αποστολάκη.


Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Σαββατοκύριακο σημαίνει DOT.
Dream it. Do it!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15 στον ΣΚΑΪ