ΗΠΑ: Πατέρας φτιάχνει ιγκλού για την κόρη του που είναι Άτομο με Αναπηρία

Ένας πατέρας από το Οχάιο αποφάσισε να χτίσει ένα ξεχωριστό ιγκλού από χιόνι για την κόρη του που είναι Άτομο με Αναπηρία.

Το ξεχωριστό αυτό σπίτι ιγκλού έχει μια μεγαλύτερη και ψηλότερη μπροστινή βεράντα από ό, τι τα περισσότερα και έτσι η κόρη του Γκρεγκ Έιχορν, Ζαχάρα, μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό με το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Η πράξη αυτή του στοργικού πατέρα έτυχε θερμής αποδοχής από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έγραψαν διθυραμβικά σχόλια για τον πατέρα και πως θα ήθελαν να του μοιάσουν. 



Ο Γκρεγκ είπε ότι πραγματικά δεν φαντάστηκε ότι το ιγκλού που έφτιαξε για την κόρη του θα τραβούσε σε τέτοιο βαθμό την προσοχή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα δροσερό φρούριο χιονιού» είπε. Μου άρεσε που το δημιούργησα μαζί με τα άλλα μου παιδιά» είπε.

Ο Γκρεγκ και η σύζυγός του Kέιτι έχουν συνολικά οκτώ παιδιά που έχουν υιοθετήσει και αναμένεται να υιοθετήσουν ακόμα ένα. Το ιγκλού κατασκευάστηκε για την 19χρονη Ζαχάρα, που είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.
Πηγή: skai.gr