Διάσημοι Youtubers πνίγηκαν σε καταρράκτη προσπαθώντας να σώσουν φίλη τους

Δύο διάσημοι Καναδοί YouTubers έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να σώσουν τη σύντροφο του ενός εκ των δύο, όταν εκείνη παρασύρθηκε από καταρράκτη στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού είπαν ότι το συνεργείο ήταν στην κορυφή των καταρρακτών Shannon, όταν η Megan Scraper γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Οι δύο διάσημοι νέοι ο Ryker Gamvle και ο Alexey Lyakh έπεσαν αμέσως στο νερό, προσπαθώντας να τη σώσουν, δεν τα κατάφεραν όμως, καθώς παρασύρθηκαν και αυτοί από τα έντονα ρεύματα και πνίγηκαν.

Ο Ryker Gamble και ο Alexey Lyakh ήταν τα δύο από τα τρία μέλη του High On Life Sunday Fundayz, μίας ομάδας φίλων που δημοσίευαν με μεγάλη επιτυχία βίντεο με τις περιπέτειές τους από εξωτικά ταξίδια.

Συχνά δοκίμαζαν ριψοκίνδυνα κόλπα, όπως πτώσεις σε πισίνες από μπαλκόνια και πτώσεις από γκρεμούς. Είχαν 1.1 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και περισσότερους από 500.000 συνδρομητές στο YouTube.

Η κοπέλα, η Megan Scraper, συνεργάζονταν για πολλά χρόνια μαζί με τον Alexey Lyakh και οι δύο τους ήταν ζευγάρι.

Μετά την είδηση του τραγικού θανάτου τους, χιλιάδες φίλοι και συνεργάτες της ομάδας εξέφρασαν τη θλίψη τους για το περιστατικό. Η Youtube ομάδα τους δήλωσε: «Ήταν τρεις από τους πιο ζεστούς, ευγενείς και εξωστρεφείς ανθρώπους που θα μπορούσες να συναντήσεις ποτέ».



Πηγή: skai.gr