Η αλήθεια γυμνή: Η Στόρμι Ντάνιελς ποζάρει στο Penthouse...

Tη δημοσιότητα που αποκόμισε από την υπόθεση Τραμπ σπεύδει να κεφαλαιοποιήσει τώρα η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με αποκαλυπτική (κυριολεκτικά και μεταφορικά…) συνέντευξή της στο Penthouse Mαΐου που περιλαμβάνει και εξώφυλλο. 

Στο εξώφυλλο, η καλλίπυγος Στόρμι, που καταγγέλλει ότι δωροδοκήθηκε με 130.000 δολάρια από τον αμερικανό πρόεδρο για να μην αποκαλύψει την παράνομη ερωτική σχέση τους (ο Τραμπ είχε παντρευτεί ήδη τη Μελάνια), ποζάρει γυμνή και τυλιγμένη με την αστερόεσσα.

Mάλιστα, o εκπρόσωπος του περιοδικού, δήλωσε ότι η αλήθεια θα είναι… γυμνή και όσον αφορά τη σχέση της Ντάνιελς με τον Τραμπ, καθώς το Penthouse έθεσε ερωτήσεις στην Στόρμι που δεν είχαν το θάρρος να τη ρωτήσουν άλλα ΜΜΕ, και έτσι η συνέντευξη αναμένεται... άκρως πιπεράτη.

Πάντως, στις ΗΠΑ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πάρει φωτιά» εξαιτίας της χρήσης της αμερικανικής σημαίας σαν… φύλλο συκής για την άτακτη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Penthouse released its Stormy Daniels cover on Tuesday, with the porn star wrapping an American flag around her otherwise bare chest. The long-running men's magazine dubs Daniels the 'most wanted woman in America' on the coverA 

Πηγή: skai.gr