Είμαι οροθετικός και με εκβίαζαν, αποκαλύπτει ο Τσάρλι Σιν

Στη ομολογία ότι είναι φορέας του ιού του AIDS προχώρησε ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Τσάρλι Σιν, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έπεσε θύμα σειράς εκβιασμών από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε επειδή τους θεωρούσε φίλους φίλους του στην προσπάθειά του να κρατήσει το μυστικό του.

«Τους εμπιστεύτηκα, ήταν ο κύκλος μου και πίστευα ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Η εμπιστοσύνη μου έγινε προδοσία τους», είπε ο σε συνέντευξή του στο δίκτυο NBC ο 50χρονος ηθοποιός, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως μια εκδιδόμενη γυναίκα με την οποία είχε σχέση φωτογράφησε τα φάρμακα που έπαιρνε και τον απείλησε πως θα πουλήσει το υλικό σε εφημερίδες.

«Είμαι εδώ για να παραδεχτώ πως είμαι οροθετικός και πρέπει να θέσω τέλος σε αυτή την λαίλαπα, σε αυτή τη σειρά επιθέσεων [...] που απειλούν την υγεία πολλών άλλων», δήλωσε, προσθέτοντας πως διαγνώστηκε πριν από τέσσερα χρόνια.

«Νομίζω ότι θα απελευθερώσω τον εαυτό μου από αυτή τη φυλακή σήμερα», είπε, συμπληρώνοντας ότι έχει δαπανήσει εκατομμύρια για να εξαγοράσει τη σιωπή των εκβιαστών του. Ερωτηθείς αν συνεχίζει να τους πληρώνει είπε: «Όχι μετά από το σήμερα».

Καταχρήσεις ναρκωτικών και αλκοόλ αλλά και σειρά σχέσεων με πορνοστάρ και ιερόδουλες έχουν σημαδέψει την ταραχώδη ζωή του Σιν, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν ένας από τους πλέον διάσημους και καλοπληρωμένους τηλεοπτικούς αστέρες του Χόλυγουντ, με αποδοχές 2 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο στην πολύ πετυχημένη κωμική σειρά «Two and a Half Men».

Παρά την επιτυχία της σειράς όμως, υπό το βάρος των καταχρήσεων, ο Σιν το 2011 κατέρρευσε και εγκατέλειψε τη σειρά μετά από σύγκρουση με τους παραγωγούς.
Πηγή: skai.gr