Κλείσιμο

Ο Τρέβορ Νόα διάδοχος του Τζον Στούαρτ στο Daily Show

Ο 31χρονος Νοτιαφρικανός κωμικός, Τρέβορ Νόα, θα είναι ο διάδοχος του Τζον Στούαρτ στην παρουσίαση της σατυρικής σειράς The Daily Show του αμερικανικού δικτύου Comedy Central, όπως αποκάλυψαν οι «New York Times».

Ο 52χρονος Στούαρτ αναμένεται να αποχωρήσει από τη θέση του παρουσιαστή εντός του 2015, μετά από 16 χρόνια επιτυχιών κατά τα οποία μετέτρεψε το Daily Show σε μια από της δημοφιλέστερες σατυρικές εκπομπές με ενημερωτικό προφίλ στην αμερικανική τηλεόραση, καθιερώνοντας το μοντέλο των «ψευδο-ειδήσεων».

Ο Νόα, που θα αναλάβει το Daily Show ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις στη σειρά ως σχολιαστής για το θέμα της αστυνομικής βίας εναντίον μαύρων στις ΗΠΑ.

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα φοβόμουν την Αστυνομία στην Αμερική περισσότερο από την Αστυνομία στη Νότιο Αφρική», δήλωσε στην πρώτη εμφάνισή του στη σειρά. «Κατά κάποιο τρόπο με κάνει να νοσταλγών τις παλιές μέρες, πίσω στη Νότια Αφρική», προσέθεσε, αναφερόμενος σατυρικά στην εποχή του Απαρτχάιντ.
Πηγή: skai.gr