Ηταν η μπουνιά η αιτία της διακοπής συνεργασίας του ΒΒC με τον Jeremy Clarkson (video)

Ο ευέξαπτος και νευρικός, Jeremy Clarkson, και επίσημα πλέον βρίσκεται εκτός BBC. Ο γενικός διευθυντής του βρετανικού κρατικού καναλιού, Tony Hall, με μεγάλη του λύπη ανακοίνωσε, ότι το συμβόλαιο του παρουσιαστή που λήγει στα τέλη Μαρτίου δε θα ανανεωθεί, αλλά η εκπομπή αυτοκινήτου Top Gear θα συνεχιστεί κανονικά με άλλον παρουσιαστή.

The new BBC director-general Tony Hall arrives at BBC Broadcasting House on his first day in the job
Lewis Whyld/PA

Τι οδήγησε όμως τους ιθύνοντες του καναλιού σε αυτή την απόφαση; Πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο Clarkson έριξε μπουνιά στο στόμα σε έναν παραγωγό της εκπομπής του, επειδή η παραγωγή δεν είχε κάτι για να φάει ο παρουσιαστής που πεινούσε πολύ. Έτσι εκείνος από τα νεύρα του έδειρε όποιον βρήκε μπροστά του. Ο άτυχος ήταν ο Οισι Τάιμον, ο οποίος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Jeremy Clarkson

Από εκείνη την ημέρα ο Clarkson τέθηκε σε διαθεσιμότητα, μέχρι οι άνθρωποι του BBC, να ερευνήσουν το περιστατικό.

Τι και αν οι θαυμαστές του Top Gear έφτασαν ακόμη και με τάνκς έξω από τα γραφεία ζητώντας την παραμονή του στο τιμόνι της θρυλικής εκπομπής αυτοκινήτου, οι ιθύνοντες του καναλιού ήταν ανένδοτοι.



«Αυτή η απόφαση δεν πρέπει να μειώσει σε καμία περίπτωση την εξαιρετική προσφορά του Clarkson στο BBC. Είναι μεγάλο ταλέντο. Μπορεί να φεύγει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να διασκεδάζει και να προκαλεί το κοινό για πολλά χρόνια», ανέφερε ο Hall.

Ας προσέχατε, κύριε Jeremy Clarkson μου!
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου