Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκλεψε τις εντυπώσεις με το επώνυμο κασκόλ του

Ο Γιάνης Βαρουφάκης βγαίνει από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε και τα φλας άστραψαν! Οι συζητήσεις στη συνεδρίαση του Eurogroup μπορεί να μην οδήγησαν πουθενά, όμως ο υπουργός μας εντυπωσίασε με την θετική και με την αρνητική έννοια λόγω της εμφάνισης και των  στιλιστικών του επιλογών ΞΑΝΑ!



Ο Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε να φορέσει μαύρο κοστούμι συνδυάζοντάς το, για μία ακόμη φορά με μπλε πουκάμισο που είχε λευκά σχέδια και ήταν ανοιχτό – σήμα κατατεθέν του σύμφωνα με ξένα μέσα- το οποίο ήταν ΞΑΝΑ έξω από το παντελόνι! Φυσικά ήταν «φουλ στην τσαλάκα!»



Αυτή τη φορά αυτό που κέρδισε το ενδιαφέρον ήταν, ότι ο Βαρουφάκης, αντισυμβατικός όπως πάντα, εμφανισιακά τουλάχιστον, αντί για γραβάτα όπως επιβάλλεται σε αυτές τις συνεδριάσεις, προτίμησε να στολίσει το λαιμό του με ένα Burberry κασμιρένιο κασκόλ!



Όπως καταλαβαίνετε τα πληκτρολόγια των sites, διεθνώς, πήραν φωτιά στο αντίκρισμα της εικόνας αυτής!



Αυτό που φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι,  πως οι ισχυροί άντρες του Eurogroup, κύριοι Ντάισελμπλουμ και Σόιπμπλε δεν χάρηκαν και ιδιαίτερα με την εμφάνιση του Έλληνα Υπουργού, σε αντίθεση με την κυρία Λαγκάρντ που έδειξε αρκετά έως πολύ γοητευμένη! «Τούρκοι» μετά οι κύριοι!

Eurogroup President Jeroen Dijsselbloem (L) looks at Greek Finance Minister Yanis Varoufakis (C) and International Monetary Fund (IMF) Managing Director Christine Lagarde (R) during an extraordinary euro zone Finance Ministers meeting to discuss Athens' plans to reverse austerity measures agreed as part of its bailout, in Brussels February 11, 2015.  REUTERS/Yves Herman


Greek finance minister Yanis Varoufakis and IMF managing director Christine Lagarde at the emergency eurogroup finance ministers meeting.


Photograph: Emmanuel Dunand/AFP/Getty Images


Όμως, μία απορία μου γεννήθηκε μετά από την εμφάνιση τούτη ή μάλλον δύο!
Πρώτον, το περιβόητο κασκόλ είναι αυθεντικό ή απομίμηση; Αν η σωστή απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι αυθεντικό, γεννιέται η δεύτερη απορία. Λιτός βίος με κασκόλ Burberry αξίας 395 ευρώ , ή 197,5 ευρώ, γιατί διανύουμε και την περίοδο μεγάλων εκπτώσεων στην Ελλάδα, γίνεται; ΔΕΝ γίνεται!

Αχ, Γιάνη, αχ!
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου