Κλείσιμο

Το Σαββατοκύριακο η Διεθνής Έκθεση Γάτας - Θα αναγνωριστεί διεθνώς η Γάτα του Αιγαίου

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου το Ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι) φιλοξενεί την 1η και 2η Διεθνή Έκθεση Γάτας.

Πρόκειται για μια 2ήμερη εκδήλωση με συμμετοχές διαφόρων φυλών γάτας από Ελλάδα, Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία και Κύπρο οι οποίες θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό μορφολογίας διεκδικώντας ένα τίτλο παγκόσμιας αναγνώρισης.

Κριτές θα είναι ο Κ. Andreas Mobius, Γενικός Γραμματέας της WCF (World Cat Federation) και η K. Silvie Comte πρόεδρος της CFE Γαλλίας. Κριτές θα είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WCF) Andreas Mobius από την Γερμανία.

Ευκαιρία για μια διάκριση θα έχουν και οι μη καθαρόαιμες γάτες οι οποίες θα λάβουν μέρος στον ξεχωριστό διαγωνισμό “Γάτας Σπιτιού”.

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 15.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την διατροφή της γάτας από τον μέγα χορηγό της διοργάνωσης την εταιρία ολιστικών τροφών Leonardo με ομιλητή τον κτηνίατρο Παυλόπουλο Νίκο.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Αϊβαλιώτου «Τη νύχτα που με ακολούθησε» με θέμα τις γάτες ενώ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα γίνει η διεθνής αναγνώριση της φυλής “Γάτα Αιγαίου”.

Η είσοδος είναι 2€ ανά άτομο ενώ για παιδία έως 12 ετών, ανέργους με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ και για άτομα με αναπηρίες με κάρτα ΑΜΕΑ είναι δωρέαν.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή Σάββατο & Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Πληροφορίες: www.felinagreece.gr
Πηγή: skai.gr