Κλείσιμο

Shakira: Έμαθα για την «προδοσία» του Πικέ, ενώ ο πατέρας μου νοσηλευόταν στην εντατική

Η διάσημη τραγουδίστρια έμαθε ότι ο Πικέ την απάτησε από τις ειδήσεις 

Η Σακίρα μίλησε στον Τύπο σχετικά με την οδυνηρή στιγμή που έμαθε ότι ο πατέρας των παιδιών της, Ζεράρ Πικέ, την είχε προδώσει έχοντας σχέση με άλλη γυναίκα, ενώ ο πατέρας της είχε ένα ατύχημα που τον οδήγησε στην εντατική.

Μιλώντας στο ισπανικό «People» ανέφερε ότι έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του Πικέ από τις ειδήσεις, όταν η ίδια ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της υγείας του πατέρα της. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Κολομβιανή σούπερ σταρ έβαλε ένα «τέλος» στη σχέση της με τον Πικέ και πλέον έχει χαράξει τη δική της πορεία μαζί με τα παιδιά της.

Η ίδια είπε: «Ο πατέρας μου ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει, αφού με είχε κυριεύσει η θλίψη λόγω του χωρισμού μου. Ωστόσο, είχε ένα σοβαρό ατύχημα και όλα έγιναν μαύρα. Μάθαινα μέσω του Τύπου ότι με είχαν προδώσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική. Ευτυχώς, ο πατέρας μου τώρα είναι καλύτερα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η Σακίρα, επίσης, φοβόταν ότι ο αγαπημένος της πατέρας δεν θα τα κατάφερνε. «Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, δεν ήταν κοντά μου όταν τον χρειαζόμουν. Δεν μπορούσα να του μιλήσω, ούτε να τον συμβουλευτώ σε μία από τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, σύμφωνα με όσα γράφει η «Marca». 

Πηγή: skai.gr