Όλοι μαζί συγκεντρώσαμε φάρμακα σε Ελληνικό και Θησείο

Είκοσι σακούλες με φαρμακευτικά σκευάσματα και υγειονομικό υλικό συγκεντρώθηκαν από τους πολίτες
στο Ελληνικό και στο Θησείο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία."

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που συγκεντρώθηκαν στο Θησείο, παρέλαβαν οι ιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου έγιν η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που συγκεντρώθηκαν στο Ελληνικό, παρέλαβαν οι υπευθύνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου. Η διαλογή και κατηγοριοποίησή των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί από τους υπευθύνους, του παραπάνω φορέα.

Το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» βρίσκεται στην πρώην αμερικανική βάση του Ελληνικού. Λειτουργεί καθημερινά 10.00-14.00 και 16.00-20.00 και τα Σάββατο 10.00-14.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210-9631950 και να κλείνουν ραντεβού με το γιατρό που χρειάζονται.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» και το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» δέχονται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.oloimaziboroume.gr

Εγγραφείτε και στις online κοινότητες του Όλοι Μαζί Μπορούμε:

twitter.com/OloiMaziBoroume
facebook.com/oloimaziboroume
youtube Oloi Mazi Boroume

Πηγή: skai.gr