Κουφοντίνας: Πρωτοδίκες εμφυλίου οι δικαστές, απεργία πείνας μέχρι θανάτου

Με βολές κατά της Δικαιοσύνης απάντησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου να απορρίψει δεύτερο αίτημά του για άδεια από τις φυλακές, προειδοποιώντας πως θα συνεχίσει την απεργία πείνας μέχρι θανάτου αν δεν λάβει άδεια.

Σε γραπτή δήλωσή του ο εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» υποστηρίζει ότι οι δικαστικοί που αξιολόγησαν τον φάκελό του «δεν λειτούργησαν ως δικαστές δημοκρατίας, αλλά ως πρωτοδίκες εμφυλίου».

Υποστηρίζει ότι το δικαστικό συμβούλιο λειτούργησε ως εντολοδόχος της κυβέρνησης, της «γνωστής οικογένειας» και της «πρεσβείας που διαφεντεύει την χώρα».

Ο πολυισοβίτης αναφέρει πως θα συνεχίσει την απεργία πείνας, που άρχισε την περασμένη Πέμπτη, μέχρι την δικαίωση ή μέχρι το τέλος». Αρνείται κάθε ιατρική βοήθεια και προσθέτει πως τα οικεία πρόσωπά του δεν έχουν την ευθύνη να ζητήσουν επαναφορά του από τους γιατρούς εάν καταρρεύσει.

Η εισαγγελέας του Άρειου Πάγου
Ξένη Δημητρίου έχει ήδη ζητήσει το απορριπτικό βούλευμα του συμβουλίου, μαζί με τον ιατρικό φάκελο του Κουφοντίνα και τα έγγραφα νοσηλείας του.

Η παρέμβαση της κ. Δημητρίου μπορεί να οδηγήσει σε αναίρεση του βουλεύματος.
Πηγή: skai.gr