Έγκλημα-Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την κόρη του γιατι είχε σχέση με Αφγανό

Με σιδερόβεργα στο κεφάλι χτύπησε ο 52χρονος πατέρας την Αγγελική Πέτρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μια τραγική ιστορία έκρυβε τελικά η υπόθεση εξαφάνισης της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Ο ίδιος της ο πατέρας είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας της 29χρονης από την Κέρκυρα, καθώς ομολόγησε τελικά την αποτρόπαια πράξη τους στις Αρχές.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του και αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος. Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει ενώ υπέπεσε και σε λάθη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός της 29χρονης φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας, ενώ από την αρχή βασικός ύποπτος για τη δολοφονία ήταν ο πατέρας της, ο οποίος κρατούνταν από την πρώτη στιγμή έως να ομολογήσει τελικά την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο πατέρας δολοφόνησε την ίδια του την κόρη διότι δεν ενέκρινε την σχέση της, καθώς η 29χρονη φέρεται να διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. Μάλιστα, αυτό ήταν η αιτία για πολύ συχνούς καβγαδές μεταξύ τους στο σπίτι.
Από την πρώτη στιγμή ο αλλοδαπός φίλος της κοπέλας, που ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, υποστήριζε ότι την 28χρονη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους.

Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με έναν άντρα από το Αφγανιστάν. Ο πατέρας της ήταν κάθετα αντίθετος στην σχέση αυτή και μάλιστα ήταν λόγος συνεχών τσακωμών στο σπίτι.
Το κορίτσι, το οποίο ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της, δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό.

Οι συνεχείς καβγάδες οδήγησαν στην απίστευτη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, καθώς ο πατέρας, μην αντέχοντας να μην τον ακούσει η κόρη του, την σκότωσε και έπειτα την έθαψε στην πίσω πλευρά του σπιτιού του!

Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από μεταλικό αντικείμενο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.»