Με μια ανάρτηση στο Ιnstagram επανεμφανίστηκε ο Ηλίας Ψινάκης

Με μια ανάρτηση στο instagram έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του ο, κατά πολλούς, «εξαφανισμένος» Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Συγκεκριμένα, ο, για πολλούς πλέον, αμφιλεγόμενος Δήμαρχος, δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός πυροσβέστη επί τω έργω, σχολιάζοντας πως σήμερα έσβησαν και τη 14η φωτιά στον Μαραθώνα, μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

Ο Κος Ψινάκης φαίνεται πως δεν πτοείται από την σωρεία επικρίσεων που δέχεται όσον αφορά τους χειρισμούς του στην μεγάλη καταστροφή που έπληξε τον Δήμο του.

Ανεπηρέαστος, τόσο από τις αποδοκιμασίες σημαντικού μέρους των δημοτών του , όσο και των κατηγοριών προς το πρόσωπο του στα εκρηκτικά Δημοτικά Συμβούλια των τελευταίων ημερών, ο Δήμαρχος φαίνεται πως θέλει να αποδείξει με τον δικό του τρόπο, το ποιά είναι η αλήθεια.

Ανεξάρτητα από το πρόσφατο ψήφισμα 23 Δημοτικών Συμβούλων που ζητάνε την παραίτηση του, αλλά και τις αμήχανες λιγοστές δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος, ο κος Ψινάκης, όπως δηλώνει μέσω της ανάρτησης του,  όχι μόνο δεν είναι εξαφανισμένος, όπως τους καταλογίζουν αλλά εργάζεται για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων στο Δήμο του.

Πηγή: skai.gr