Λυμπερόπουλος για την Uber: Να μας γράφουν. Ύμνοι για κυβέρνηση και Σπίρτζη

Το ρόλο της κυβέρνησης, και ειδικότερα του Χρήστου Σπίρτζη και του Νίκου Μαυραγάνη, στην αναστολή της λειτουργίας της Uber στην Ελλάδα εξήρε ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων) Θύμιος Λυμπερόπουλος.
  
«Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν. Ο νόμος 4530/2018 είναι προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπερόπουλος.

Πρόσθεσε δε ότι ο νόμος «πιστώνεται στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Μαυραγάνη».

«Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει…» δήλωσε ειρωνικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ.

«Δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας επεδίωξε -και το πέτυχε- μόνο η κυβέρνηση. Ουδείς από τα υπόλοιπα κόμματα. Κι αυτό δεν το ξέραμε…» ανέφερε.
Πηγή: skai.gr