Κλείσιμο

Εξώδικο Γκραμπόφσκι σε Παππά, Τζανακόπουλο, Βαξεβάνη & 2 διευθυντές

Εξώδικο απέστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, τον διευθυντή της εφημερίδας Δημοκρατία Ιωάννη Φιλιππάκη και τον διευθυντή της «Εφημερίδας των Συντακτών» Νικόλα Βουλέλη.

Η κα Γκραμπόφσκι ζητά να ανακαλέσουν ρητά τη «βαρύτατη προσβολή» και να αποκαταστήσουν την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της στον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor.

Κάνοντας λόγο για «λευκά βιογραφικά» των συκοφαντών της, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζει πως οι επιθέσεις που δέχεται αποτελούν «βιασμό και κακοποίηση της αλήθειας».

«Τελικά ο κρουνός των στοχευµένων ψευδών εναντίον µου δεν στερεύει ποτέ και τείνει να καθιερωθεί ως επίσηµη κυβερνητική πολιτική. Θα διαφωνούσα δηµόσια µε τον σύζυγο µου Κυριάκο Μητσοτάκη, αν εφάρµοζε πολιτικές ανθρωποφαγίας σε βάρος των συζύγων των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν πρόκειται όµως -ποτέ - να χρειαστεί να το κάνω, γιατί δεν είµαστε όλοι ίδιοι», τονίζει χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr