Στο αυτόφωρο δικάζονται το Σάββατο Σακκάς και Σεϊσίδης

Στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν να δικαστούν αύριο Σάββατο το μεσημέρι ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, οι οποίοι αργά το απόγευμα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής σχετικά με το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας, της πλαστογραφίας σχετικά με τις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας, της αντίστασης κατά της Αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του κώδικα κυκλοφορίας.

Νωρίτερα, οι Σακκάς και Σεϊσίδης είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα αρμόδιο για τρομοκρατικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Σεϊσίδη, Κώστα Παπαδάκη, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετέβη ιατροδικαστής μετά από αίτημα του κατηγορουμένου για να τον εξετάσει, καθώς καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς.

Στο κομμάτι της έρευνας, οι αστυνομικοί πλέον εστιάζουν την προσοχή τους στα κινητά τηλέφωνα, τους χάρτες και τις χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, καθώς προσπαθούν να κατανοήσουν τι έκαναν οι δύο νέοι στο διάστημα που ήταν καταζητούμενοι.

Έμφαση δίνεται στους τηλεφωνικούς αριθμούς που βρέθηκαν στα κινητά, στην προσπάθεια να ταυτοποιηθούν τυχόν συνεργοί που βοηθούσαν με οποιονδήποτε τρόπο τους συλληφθέντες.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτεταμένες έρευνες γίνονται στη Λακωνία και την Ελαφόνησο ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια γιάφκα.
Πηγή: skai.gr