Πανό στη Βουλή κατά των μέτρων σήκωσε η Λαϊκή Ενότητα (upd)

Πανό κατά των κυβερνητικών μέτρων που φέρνει το πολυνομοσχέδιο σήκωσαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας στον προαύλιο χώρο της Βουλής ακριβώς πάνω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και άλλα μέλη της ΛΑΕ αιφνιδίασαν τη φρουρά της εθνικής αντιπροσωπείας. «Τα νέα Αντιλαϊκά μέτρα δεν θα Περάσουν. Ξεσηκωμός για την Ανατροπή» ανέγραφε μεταξύ άλλων το πανό του κόμματος.

«Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τους ανέργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες επιστήμονες και αγρότες σε γενικό ξεσηκωμό σε όλη τη χώρα σήμερα και αύριο που συζητιέται το αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής. Επίσης σε αγώνα διαρκείας, για να μην περάσει και να μην εφαρμοστεί το πακέτο των βάρβαρων μνημονιακών μέτρων και να ανατραπεί η κυβέρνηση που τα εφαρμόζει και όλο το πολιτικό μνημονιακό μπλοκ που ουσιαστικά τα στηρίζει. Γενικός ξεσηκωμός παντού» σημείωνε το Σάββατο σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. 

Λίγο νωρίτερα είχε δημιουργηθεί άλλο απρόοπτο περιστατικό στη Βουλή, την ώρα που στο βήμα ήταν ο πρωθυπουργός. Ένας πολίτης που ήταν στα θεωρεία εκείνη τη στιγμή, άρχισε να επικρίνει την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο γραφείο του φρούραρχου. 
Πηγή: skai.gr