Πρωτοφανείς διαστάσεις παίρνει η δολοφονία της Αννυ

Πρωτοφανείς διαστάσεις γα τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά παίρνει η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ, καθώς συνελήφθη ο 28χρονος πατέρας της, υπήκοος Βουλγαρίας, ως δράστης της δολοφονίας του μικρού παιδιού.

Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του, στην οδό Μιχαήλ Βόδα. 


Η σορός του κοριτσιού δεν έχει εντοπιστεί. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον πατέρα να έχει σκοτώσει, τεμαχίσει και διασκορπίσει τα μέλη σε διάφορα σημεία και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Πηγή των απερίγραπτων στοιχείων είναι ένας φίλος του ζευγαριού ο οποίος κατάθεσε ότι ο ίδιος ο πατέρας της Αννυ του διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή και ότι ο ίδιος την τεμάχισε την έβρασε και πέταξε τα κομμάτια σε κάδους απορριμάτων.

Μάλιστα η αστυνομία εκτιμά ότι ενδεχομένως να μην βρεθούν ποτέ τα μέλη του παιδιού.

Ο ίδιος μάρτυρας από την Βουλγαρία αναφέρει ότι ο 28χρονος χτυπούσε πολλές φορές το κοριτσάκι και σκηνοθέτησε ο ίδιος την αρπαγή του παιδιού από κάποια παιδική χαρά, προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε αυτός την κόρη του, αλλά ότι ήταν άρρωστη και όταν πέθανε, σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα.

Εν τω μεταξύ, στην Ασφάλεια Αττικής οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και η 25χρονη μητέρα της άτυχης 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, η οποία, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας από τον ίδιο τον πατέρα της.

Η 25χρονη βουλγαρικής υπηκοότητας, συνελήφθη στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Αβέρωφ στην Αθήνα, με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από τον αρμόδιο ανακριτή, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, που προκάλεσε τον θάνατό του.

Η γυναίκα, που, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αναμένεται με την κατάθεσή της να φωτίσει κάποιες λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Αύριο θα οδηγηθεί και αυτή στον εισαγγελέα, μαζί με τον 27χρονο βιολογικό πατέρα του παιδιού, που κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα.

Σημειώνεται πως όταν δολοφονήθηκε το παιδί, η μητέρα έλλειπε στο εξωτερικό.

Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά το πρωί της Τρίτης, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης από τον διοικητή ασφαλείας.

Τα ίχνη της 4χρονης Άννυ Μποροσοβα είχαν χαθεί στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομονοίας και είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για τον εντοπισμό της.





Πηγή: skai.gr