Προσφυγή κατά του Δημοσίου ανέθεσε στην «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» ο δήμος Λάρισας

Έγγραφο που φανερώνει πως ο Δήμος Λάρισας ανέθεσε, στις 12 Φεβρουαρίου του 2015, στο δικηγορικό γραφείο που ίδρυσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος μετά τις Ευρωεκλογές μια υπόθεση διαμάχης με το Δημόσιο δημοσιεύει ο ιστότοπος larissanet.gr.

Το έγγραφο δείχνει πως η «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ» αναλαμβάνει την προσφυγή εναντίον της καταδικαστικής πρωτόδικης απόφασης σε βάρος των δημοτικών Αρχών για τη μη αποστολή στοιχείων που αφορούν συμβάσεις δημοτικών υπαλλήλων, στοιχεία που ζητούσε η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως σημειώνει το larissanet.gr, ο ίδιος ο κ. Κατρούγκαλος έχει σταματήσει τη δικηγορική του δραστηριότητα, λόγω της υπουργοποίησής του, όμως αυτό «δεν εμπόδισε τον δήμο Λαρισαίων να αναθέσει στο γραφείο» που εκείνος ίδρυσε την υπόθεση.

Την υπόθεση ανέλαβε συνεργάτιδά του.

Σύμφωνα πάντα με το larissanet.gr την απόφαση καταψήφισαν δυο μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, θέτοντας ζήτημα ηθικής τάξης, λόγω του γεγονότος ότι ο κ. Κατρούγκαλος είναι πλέον αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η πλειοψηφία όμως των μελών της Επιτροπής είχε αντίθετη γνώμη και η υπόθεση ανατέθηκε στο εν λόγω γραφείο.

Σκληρή απάντηση Κατρούγκαλου

Για «νέα παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία και όργανα της κίτρινης δημοσιογραφίας», κάνει λόγο με νέα δήλωσή του ο κ. Κατρούγκαλος.
Πηγή: skai.gr