Χρυσαυγίτες για... "ασπόνδυλους φίλους", αεροψεκασμούς με αλουμίνιο και βουντού

Νέα σπαρταριστά εσωτερικά έγγραφα της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει Το Βήμα, σύμφωνα με τα οποία γίνεται ανάλυση των «ασπόνδυλων» φίλων της πατρίδας, αλλοδαποί οι οποίοι κατήγγειλαν ότι είχαν δεχθεί επίθεση από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης εμφανίζονται ως «θύματα βουντού», ενώ το μείζον θέμα που απασχολούσε την επονομαζόμενη «πράσινη πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής είναι οι αεροψεκασμοί με «στερεά» υλικά.

Αρχικά η ανακοίνωση
της ΤΟ Χρυσής Αυγής Αιγίου για αλλαγές στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό (σ.σ. μάλλον εννοούσε «άσπονδους φίλους» - διατηρείται η ορθογραφία του κειμένου).
«ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ”. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ».
Αναφορικά για «βασανισμό» Πακιστανού από μέλος της Χρυσής Αυγής (από ομιλία στελέχους της οργάνωσης).

«Για τον πακιστανό λένε που βρέθηκε στην πλάτη του χαραγμένο το σύμβολο της χρυσής αυγής. Ας ηρεμίσουμε λίγο σε λίγο θα περνούμε αντικαταθλιπτικά με αυτά που βλέπουμε. Πρώτον τα σημάδια που έχει ο πακιστανός στην πλάτη του, παραπετούν ότι είχε πέσει θύμα βουντού, είναι ξεκάθαρα σύμβολα σατανισμού και μάλιστα ανάποδα».

Για το ζήτημα των «αεροψεκασμών» με… αλουμίνιο (Πράσινη Πτέρυγα «Πυρήνας Νίκαιας»).
«ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΟΛΑΛΥΨΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΙΞΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΟΖΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΓΜΑ, ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ “ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ”. ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΩΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΘΟΛΗ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ “ΟΥΡΩΝ”. ΣΥΧΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΟΧΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ».
Πηγή: skai.gr