Εργαστήρια κινητοποίησης ανέργων διοργανώνει ο ΟΑΕΔ σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Εργαστήρι Ενεργοποίησης- Κινητοποίησης Ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται την ερχόμενη εβδομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τον ΟΑΕΔ, με στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Μέσω των εργαστηρίων δίνεται στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχονται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών). Δίνεται ακόμη η δυνατότητα συμμετοχής σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον νομό Αττικής θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 12/2/2014 στην ΕΠΑΣ Καλαμακίου (Δωδεκανήσου 6-10), από τις 9.00 έως τις 14.30.

Αντίστοιχα, το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον νομό Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 13/2/2014 στην 1η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά 117-119) από τις 9.00 έως τις 14:30.
Ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους του Οργανισμού. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο www.oaed.gr .
Πηγή: skai.gr