Ένταλμα σύλληψης για τον Ξηρό – συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Ένταλμα σύλληψης για τον Χριστοδουλο Ξηρό εκδόθηκε την Πέμπτη το βράδυ μετά και την τυπική παρέλευση της ολιγοήμερης άδειας που είχε λάβει απο τις φύλακες, καθώς πλέον θεωρείται και επισήμως δραπέτης. Στην αντιτρομοκρατική καταθέτουν συγγενείς και φίλοι του Χριστοδουλου Ξηρού.

Ο ανιψιός του φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήρθαν μαζί στην Αθήνα για να πάρουν μια φίλη του, ωστόσο ο Ξηρός εξαφανίσθηκε.

Εξηγήσεις στην αντιτρομοκρατική έδωσε και η αδελφή του Χριστόδουλου Ξηρού καθώς μια φίλη του, η οποία -όπως είπε - έχει να τον δει τρεις μήνες.

Μετά την κατάθεσή της η Iσπανίδα Αλίθια Ρομέρο Κορτές, σύζυγος του Σάββα Ξηρού, δήλωσε ότι δεν ξέρει που είναι ο άντρας της αλλά -όπως είπε - και να ‘ξέρε δεν θα το έλεγε.

Στο μεταξύ, συνεργασία με τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη σκιά της παραβίασης από τον Ξηρό της ολιγοήμερης άδειας από τις φύλακες.

Στο μεταξύ,
στην Αθήνα, και ειδικότερα στην πλατεία Αττικής και την Κυψέλη, εστιάζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο 56χρονος φέρεται να επισκέφθηκε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής, ενώ πρόσωπο κλειδί φέρεται μια κοπέλα από την Ικαρία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε, τους τελευταίους μήνες, προσωπικές σχέσεις μαζί του.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ