Ελληνικός Χρυσός: «Όταν η πολιτική γίνεται με κλεφτοπόλεμο, η σοβαρότητα παραμερίζει»

«Όταν η πολιτική γίνεται με κλεφτοπόλεμο, η προσπάθεια και η σοβαρότητα παραμερίζει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Ιερισσό Χαλκιδικής και των όσων μεσολάβησαν μεταξύ της άφιξης και της αναχώρησής του.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στην Ιερισσό, ο κ. Τσίπρας τόνισε «όπως πριν ενάμισι χρόνο έσπασαν τα μούτρα τους στην Κερατέα, έτσι και τώρα θα φάνε τα μούτρα τους στη Χαλκιδική».

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση επιχειρεί να μετατρέψει τη Βόρεια Χαλκιδική σε «Λωρίδα της Γάζας» και«εμπόλεμη ζώνη» ποντάροντας σε μια ανεξέλεγκτη σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν την επένδυση χρυσού και όσους δεν τη θέλουν.

Πριν φτάσει στην Ιερισσό, μεταλλωρύχοι επέδωσαν ψήφισμα στον κ. Τσιπρα και του ζήτησαν «να μην ξεσηκώνει» τους κατοίκους κατά της επένδυσης χρυσού.

Απάντηση Σίμου Κεδίκογλου

«Τα κηρύγματα μίσους και η τρομοκρατία δεν περνάνε πια κύριε Τσίπρα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ομιλία του στην Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας κατέβηκε ένα σκαλοπάτι ακόμη χαμηλότερα, για να τρομοκρατήσει επενδυτές και να αντιπαραταχθεί στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μας»
Πηγή: skai.gr