Κλείσιμο

Ψηφίζουν οι οδηγοί ΕΘΕΛ για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Διεκόπη πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση των οδηγών της ΕΘΕΛ, προκειμένου να στηθούν κάλπες επί των προτάσεων για συνέχιση ή διακοπή των εργασιακών κινητοποιήσεών τους.

Μέχρι στιγμής, τα λεωφορεία παραμένουν ακινητοποιημένα, παρά το γεγονός η Δικαιοσύνη έκρινε παράνομη τη χθεσινή απεργία των οδηγών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο 48ωρης απεργίας την Τετάρτη και την Πέμπτη, ή 24ωρης απεργίας μονάχα την Πέμπτη.

«Ο νόμος θα εφαρμοστεί» δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Γιάννης Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος στις Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε., προσθέτοντας ότι η διοίκηση είναι διατεθειμένη να συζητήσει θέματα που ρυθμίζουν την εργασιακή σχέση και θα διερευνήσει κάθε περιθώριο, χωρίς να «ξηλώνεται το πουλόβερ» του ενιαίου μισθολογίου.

Την άποψη ότι εάν είχε απευθυνθεί πρόσκληση για διάλογο εξ αρχής δεν θα είχαμε φτάσει μέχρις εδώ σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Απόστολος Ραυτόπουλος, πρόεδρος του Σωµατείου Μηχανικών - Τεχνιτών της ΕΘΕΛ. Ο κ. Ραυτόπουλος εξέφρασε την ελπίδα να επικρατήσει λογική και προσέθεσε ότι πρέπει να γίνουμε όλοι μας πιο σοβαροί και υπεύθυνοι.
Πηγή: skai.gr