Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο ΣΚΑΪ 100.3 μοιράζει δώρα! (upd)

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο ΣΚΑΪ 100.3 μοιράζει δώρα στους ακροατές του, σε συνεργασία με εμπορικούς συλλόγους της Αττικής, επιχειρηματίες, καταστηματάρχες και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Για άλλη μια χρονιά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξεκινάμε από τις 05.00 το πρωί μέχρι τις 06.00 το πρωί της επόμενης μέρας, να δίνουμε δώρα σε τυχερούς ακροατές μας κάθε 5 λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνετε όλοι όσοι θέλετε να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή, είναι να «καλωδιωθείτε», να βάλετε τα ακουστικά σας και να είστε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ 100.3. Οι παρουσιαστές από το studio θα δίνουν το σύνθημα, ώστε να βρεθείτε πρώτοι στο κατάλληλο σημείο και να μπορέσετε να πάρετε το δώρο σας. Επίσης, θα δοθούν δώρα και μέσα από κληρώσεις.

Τα δώρα και φέτος είναι πλούσια και πρωτότυπα. Ταξίδια, εντός και εκτός Ελλάδας, κινητά τηλέφωνα, τζάκια, ξύλα για το τζάκι, κρουαζιέρες, σόμπες, πόρτα ασφαλείας, ρούχα, κοσμήματα, τρόφιμα, φωτογραφικές μηχανές, ποδήλατα για μικρούς και μεγάλους και δεκάδες άλλα. Και βέβαια 3.000 παιχνίδια θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους σε πλατείες τις Αττικής.

Mέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης θα μοιραστούν περισσότερα από 4.000 δώρα!


Στις 05.00 το πρωί, ξεκινά ο Άρης Πορτοσάλτε μαζί με τη Γκίζα και τους «κουμπάρους», Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη, στις 3 το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνει η Χριστίνα Βίδου, στις 6 το απόγευμα ακολουθεί ο Βασίλης Κουφόπουλος, ενώ στις 10 το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα συνεχίσει το μοίρασμα των δώρων από το bar “Black duck” , από όπου και θα αλλάξουμε χρονιά. Από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 6 το πρωί, στη συντροφιά σας θα είναι ο Κωνσταντίνος Λαβίθης, που θα συνεχίσει το μοίρασμα των πρωτοχρονιάτικων δώρων.

Συντονιζόμαστε στον ΣΚΑΪ 100.3, όλη μέρα και όλη νύχτα και κερδίζουμε πλούσια δώρα για εμάς, την οικογένειά μας, τους φίλους μας.


ΣΚΑΪ – ΒΡΕΧΕΙ ΔΩΡΑ

Καλή Χρονιά!


Πηγή: skai.gr