Δήμος Αθηναίων: Συγγνώμη για τα προβλήματα στη σίτιση των μαθητών

Συγγνώμη από τους πολίτες της Αθήνας και την κατανόησή τους, ζητεί ο δήμος Αθηναίων, για τα προβλήματα που παρατηρούνται στη σίτιση μαθητών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, λόγω της απεργίας της της ΠΟΕ ΟΤΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως αναφέρει ο Δήμος στη ανακοίνωσή του, οι κινητοποιήσεις στον ευαίσθητο χώρο των μαγειρείων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, έχουν ως αποτέλεσμα να μην παρασχεθούν τα προβλεπόμενα παιδικά γεύματα σε περίπου 30 από τους συνολικά 80 βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας, αλλά και να μην λειτουργήσει το καθημερινό πρόγραμμα έκτακτης βοήθειας σε σχολεία, για περίπου 200 μαθητές.

Αναφέρεται επίσης ότι , οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, καταβάλλοντας εργώδεις προσπάθειες, και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς που εργάζονταν, φρόντισαν και πέτυχαν ώστε στους 30 βρεφονηπιακούς σταθμούς να διανεμηθεί πρόχειρο γεύμα.

Στο μεταξύ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι «είμαστε όμηροι μίας δράκας ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να επιβάλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους» σημειώνοντας, «έτσι θα πάμε μπροστά επειδή διαφωνεί ο κ. Μπαλασόπουλος;».
Πηγή: skai.gr