Κλείσιμο

Επαναπατρισμός 82 αλλοδαπών στην χώρα καταγωγής τους


Η επιστροφή  ογδόντα δύο αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, επέστρεψαν ένας  πολίτης Μπαγκλαντές, ένας  πολίτης Ιράκ, τέσσερις  πολίτες Αλγερίας, ένας πολίτης Ινδίας, ένας  πολίτης Λιβύης, δύο  πολίτες Μαρόκου, ένας  πολίτης Ρουμανίας, ένας πολίτης Μολδαβίας και εβδομήντα  πολίτες Αφγανιστάν-Πακιστάν, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Μπαγκλαντές, Ιράκ, Αλγερίας, Ινδίας, Λιβύης, Μαρόκου, Ρουμανίας και Μολδαβίας πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τη Ντάκα, τη Σουλειμανία, το Αλγέρι, το Δελχί, τη Τρίπολη, τη Καζαμπλάνκα, το Βουκουρέστι και το Κίσινιεφ αντίστοιχα. Οι αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν – Πακιστάν επεστράφησαν με ειδική πτήση charter από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς την Καμπούλ και το Ισλαμαμπάντ

Πηγή: Δημήτρης Καραστεφανής