Όλοι μαζί μπορέσαμε και σήμερα!

Όλοι μαζί μπορέσαμε και σήμερα! Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και στη σημερινή εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, που πραγματοποιείται από τις Μητροπόλεις της Ελλάδας, τον ΣΚΑΪ και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο πλαίσιο της δράσης Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, χιλιάδες συνειδητοποιημένοι πολίτες συνέδραμαν από το υστέρημα τους στις παρακάτω περιοχές: Καλαμαριάς, Βόλου, Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, Μυτιλήνης, Χίου, Ψαρών, Οινουσσών, Λάρισας, Ελασσόνας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Σιάτιστας, Καρπενησίου, Πρέβεζας, Λευκάδας, Ιθάκης, καθώς και στην Αττική: στο Ψυχικό, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στον Καρέα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και στην Καλλιθέα, στην εκλησία των Αγίων Πάντων.

Η εκστρατεία θα συνεχιστεί. Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό, (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.)

Tα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Υπενθυμίζεται, ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής και των Μητροπόλεων της Ελλάδας.
Πηγή: skai.gr