Παγκόσμιο ραντεβού υποστήριξης το Σάββατο υπέρ της Ελλάδας

Ένα μεγάλο ραντεβού υποστήριξης, με διαδηλώσεις υπέρ της χώρας μας, προγραμματίζουν για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι, πολίτες απ΄όλες τις χώρες του κόσμου.

«Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο, προτού τα μέτρα γενικευτούν», «Αλληλεγγύη στους Έλληνες» είναι κάποια ενδεικτικά μηνύματα που αναρτώνται μέσω του Facebook.

Παράλληλα, η ελληνική ομάδα του Johnnie Walker αποφάσισε να κάνει μια κίνηση ελπίδας και να μας καλέσει να βαδίσουμε μαζί. Το «Keep Walking Greece» μια αμιγώς ελληνική παραγωγή, έρχεται να εμψυχώσει τους Έλληνες, φέρνοντας στο προσκήνιο τα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα.

Το «Keep Walking Greece» θα είναι στον αέρα από 13 Φεβρουαρίου και θα καλεί τους Έλληνες να συνεισφέρουν συνυπογράφοντας την κίνηση αυτή ελπίδας. Θα κληθούμε λοιπόν όλοι να βάλουμε φωτογραφίες —δικές μας ή της παρέας μας— και να προσθέσουμε το δικό μας μήνυμα για την Ελλάδα που συνεχίζει να προχωρά — στη σελίδα του Johnnie Walker στο facebook (www.keepwalkinggreece.gr).
Πηγή: skai.gr