H Πρώτη Γραμμή σας χαρίζει ένα μετρητή πετρελαίου ΕKO CONTROL SYSTEM

Χιόνια κρύο καιρός για... πετρέλαιο θέρμανσης, όμως οι επιτήδειοι παραμονεύουν... Για να μην “καείτε” πληρώνοντας αέρα και νερό αντί για πετρέλαιο, η εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή χαρίζει πέντε μετρητές πετρελαίου ΕΚΟ CONTROL SYSTEM. Ένας από τους τυχερούς μπορεί να είστε και εσείς.

Ο καινοτόμος μετρητής πετρελαίου της ΕΚΟ σας επιτρέπει να γνωρίζετε την ακριβή ποσότητα πετρελαίου που παραλαμβάνετε, ενώ είναι ελεγμένος από το Εργαστήριο Καυσίμων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται από την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και έχει την τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία ΤΟMORROW SOLUTIONS A.E.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτεί τουλάχιστον την αποστολή ενός μηνύματος με πρόθεμα ΠΓΡ και την αποστολή του προς τον αριθμό 54529. Κάθε τηλεθεατής έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών (η αποστολή κάθε sms αντιστοιχεί σε μία 1 συμμετοχή) και συμμετέχει αυτομάτως σε όλες τις κληρώσεις που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η χρέωση για τον καταναλωτή έχει καθοριστεί στο ποσό των 1,23 ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Oι νικητές θα ειδοποιηθούν να παραλάβουν το δώρο τους μετά από κλήση στο κινητό τηλέφωνο συμμετοχής.

Οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό αναλυτικά ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr