ΔΕΗ: Οι διακοπές ρεύματος για το βράδυ της Τρίτης

Διακοπές ρεύματος διάρκειας μίας ώρας περιλαμβάνει το πρόγραμμα περικοπών στην ηλεκτροδότηση για την Τρίτη το βράδυ, που ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Οι διακοπές θα γίνουν στο διάστημα από 8.30 έως 10.30 στην ηπειρωτική χώρα, 8.30 έως 10 το βράδυ στην Κρήτη και από 7.30 έως 10 στη Ρόδο.

Όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση, με το προς υλοποίηση Πρόγραμμα των εκ περιτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης ορισμένων Γραμμών Μέσης Τάσης, η ΔΕΗ επιδιώκει να διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίσουν καλύτερα τις εργασίες τους και να συμβάλει στην ασφαλή λειτουργία του Ηλεκτρικού Συστήματος.

Τα Προγράμματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr), ενώ οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100.

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών στο το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Πατήστε ΕΔΩ 

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών σε Κρήτη και Ρόδο το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Πατήστε ΕΔΩ

Στο μεταξύ, οξύνεται η αντιπαράθεση συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ και κυβέρνησης μετά τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου που ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δοθεί επιπρόσθετη χρηματοδότηση προς το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζόμενων στη ΔΕΗ.

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι οι συνδικαλιστές που εξέθρεψε εκβιάζουν την κοινωνία κατεβάζοντας τους διακόπτες του ηλεκτρικού.

Οι ιδιωτικές εταιρείες εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος κάνουν λόγο για παρανομίες της ΔΕΗ στο κομμάτι της προσφοράς ενέργειας προς τους καταναλωτές γεγονός που θα το προσβάλουν στα διοικητικά δικαστήρια.

Πηγή: skai.gr