H Naomi Campbell τώρα και δασκάλα – Ανακοίνωσε το δικό της MasterClass μοντέλων - Δείτε video

Η εμβληματική βασίλισσα της πασαρέλας ανακοίνωσε το δικό της modeling MasterClass για τους θαυμαστές της

Η Ναόμι Κάμπελ είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου που ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν ακόμη έφηβη. Η εμβληματική βασίλισσα της πασαρέλας ανακοίνωσε το δικό της modeling MasterClass για τους θαυμαστές της, το οποίο επιθυμεί να ρίξει φως στη βιομηχανία του μόντελινγκ.  

Η Ναόμι εντυπωσιάζει σε μια σειρά από εικόνες, καθώς προωθεί το νέο της σεμινάριο και λέει σε ένα τρέιλερ ότι στα πρώτα στάδια της καριέρας της, δεν είχε ιδέα πώς να ποζάρει. Το μάθημα βασίζεται στην εμπειρία της στη βιομηχανία του μόντελινγκ και διδάσκει στους θαυμαστές πώς να νιώθουν αυτοπεποίθηση σε κάθε τους εμφάνιση. 

Το διάσημο μοντέλο θα μοιραστεί, επίσης, κάποια «μαθήματα ζωής» και ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ από τη ζωή στον συγκεκριμένο χώρο, σύμφωνα με το νέο τρέιλερ. 

«Βρίσκω ότι ακόμα και σήμερα, 36 χρόνια μετά, βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα και κρατάω την αναπνοή μου», λέει η Ναόμι Κάμπελ στο video. 

«Στο ξεκίνημα της καριέρας μου, δεν είχα ιδέα πώς να ποζάρω. Πήρα το χορευτικό μου υπόβαθρο και το ενσωμάτωσα στις πόζες μου. Ελάτε μαζί μου, καθώς μοιράζομαι μαθήματα ζωής, ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ και συμβουλές για το πώς να νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας». 

Οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν το MasterClass, κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα, η οποία ξεκινά από 14 λίρες το μήνα. 

Η Ναόμι Κάμπελ, παρά το γεγονός ότι ήθελε να γίνει χορεύτρια, την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ και έγινε εξώφυλλο στο βρετανικό «Elle» λίγο πριν από τα 16α γενέθλιά της. 

Συνέχισε να περπατάει για τους οίκους Versace και Dior και είναι μία από την ομάδα των «Big Six» των supermodels που κυριάρχησαν στη βιομηχανία μαζί με τις Kate Moss και Linda Evangelista. 

Η Ναόμι γεννήθηκε στην Τζαμάικα και δεν έχει συναντήσει ποτέ τον πατέρα της, ο οποίος εγκατέλειψε τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν έγκυος. Στα πρώτα της χρόνια ως μοντέλο, η Ναόμι πάλεψε με τον εθισμό στα ναρκωτικά, πηγαίνοντας σε κέντρο αποτοξίνωσης το 1999, μετά από πέντε χρόνια εθισμού στην κοκαΐνη. Έκτοτε έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για την περίοδο χρήσης ναρκωτικών. 

Ως ένα από τα κορυφαία σούπερ μόντελ στην ιστορία, η Ναόμι έχει βγάλει εκατομμύρια, έχει γνωρίσει απίστευτη επαγγελματική επιτυχία και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: skai.gr