Γερμανοί παρουσιαστές: Κοπρόσκυλα οι Μπαλοτέλι και Κασάνο!

Δεν ξέρουν να χάνουν φαίνεται οι παρουσιαστές του πρώτου γερμανικού καναλιού (ARD), που κατέφυγαν σε απίστευτες ύβρεις απέναντι στο επιθετικό δίδυμο της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας που πέτυχε τα δύο γκολ πριν από το ημίχρονο του ημιτελικού του Euro 2012.

Οι κύριοι Reinhold Beckmann και Mehmet Scholl σχολιάζοντας για το ARD τον διπλό σκόρερ Mario Balotelli και τον συμπαίχτη του στην ιταλική επίθεση Antonio Cassano, τους αποκάλεσε «αδέσποτα κοπρόσκυλα».

Μάλιστα, ο κ. Scholl ήθελε να υπερβεί σε «κομπλιμέντα» τον συμπαρουσιαστή του και έκανε λόγο για «άτομα που χρήζουν ειδικής νοσηλευτικής φροντίδας».

Η απογοήτευση ήταν εμφανής στο δίδυμο των σχολιαστών που ανέφερε στο ημίχρονο μεταξύ άλλων «....δύο αδέσποτα κοπρόσκυλα στη γερμανική μεγάλη περιοχή». Ο βοηθός σχολιαστής συνέχισε λέγοντας ότι αυτοί οι δύο χρίζουν ειδικής νοσηλευτικής φροντίδα, παραπέμποντας προφανώς στα σκάνδαλα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας κατά το παρελθόν για τους δύο παίκτες.

Τα σχόλια των δύο παρουσιαστών έχουν ξεσηκώσει ήδη θύελλα αντιδράσεων και σε γερμανόφωνα μέσα ενημέρωσης. Μεταξύ άλλων οι ελβετικές ιστοσελίδες “sport.ch” και blick.ch θεωρούν καλύτερη λύση να παραιτηθούν και οι δύο δημοσιογράφοι – σχολιαστές.
Πηγή: Επιμέλεια: Παύλος Χατζηιωαννίδης