Το SAFETY4SEA ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών του 2014 GREEN4SEA Athens Forum

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερώσει τη ναυτιλιακή κοινότητα για τις εξελίξεις στον τομέα του περιβάλλοντος και για τις ριζικές αλλαγές που επιφέρουν στην παραδοσιακή  λειτουργία του πλοίου αλλά και στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών. Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ευρεία θεματολογία και περιλαμβάνει εισηγήσεις που θα καλύπτουν τις παρακάτω ενότητες:
1. Εκπομές Αερίων και Ενεργειακή Αποδοτηκότητα
2. Περιβαλλοντικές Εξελίξεις και Οικολογικά Πλοία
3. Διαχείριση Έρματος
4. Το LNG ως καύσιμο
Η ναυτιλία καλείται να υιοθετήσει νέες πρακτικές, φιλικότερες προς το περιβάλλον,  οι οποίες έχουν ως γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, λειτουργικού κόστους και χρόνου μεταφοράς.
Στοχεύοντας στην σφαιρική ανάλυση των νέων δεδομένων, τη θεματολογία του συνεδρίου θα καλύψουν προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών, ναυτιλιακών εταιριών, λιμένων, πανεπιστημίων και  νηογνομώνων, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους να μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν πώς θα εφαρμόσουν στην καθημερινότητα του πλοίου τα νέα δεδομένα. Οι συμμετέχοντες φέτος αναμένεται να υπερβούν τα 500 άτομα και τις 250 εταιρείες. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα περιβαλλοντικά ναυτιλιακά συνέδρια  παγκοσμίως, το οποίο διοργανώνεται από μία ελληνική εταιρία, πρωτοπόρο στον τομέα παροχής υπηρεσιών στη ναυτιλία.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές διατίθενται στην ιστοσελίδα :  http://www.safety4sea.com/2014-green4sea-athens-forum/forum-8 .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο http://www.safety4sea.com/2014-green4sea-athens-forum/forum-8-82 , χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής, σύμφωνα με την πάγια πολιτική των διοργανωτών του  συνεδρίου.

 

Σχετικά με το SAFETY4SEA

To SAFETY4SEA είναι το πρώτο ενημερωτικό portal παγκοσμίως σε θέματα Ασφάλειας και Περιβάλλοντος, με 30 – 40.000 επισκέψεις το μήνα.
Αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης της ναυτιλιακής κοινότητας παρέχοντας αντικειμενική και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση σχετικά με κανονισμούς, νομοθεσία και επερχόμενες εξελίξεις στον τομέα της Ασφάλειας και του Περιβάλλοντος.
Την εθελοντική προσφορά στη ναυτιλιακή κοινότητα συμπληρώνουν το SAFETY4SEALog, το τριμηνιαίο περιοδικό του portal, στο οποίο συγκεντώνονται οι σημαντικότερες ειδήσεις που παρουσιάζονται καθημερινά καθώς και αποκλειστικά άρθρα σχετικά με σημαντικά θέματα της επικαιρότητας,  και το οποίο  αποστέλλεται σε 50.000 αποδέκτες ετησίως σε όλο τον κόσμο.
Τελευταίο πηλώνα αποτελούν τα δύο συνέδρια SAFETY4SEA/GREEN4SEA που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το 2010, συγκεντρώνοντας προσωπικότητες διεθνούς φήμης, δίνοντας την ευκαιρία στους συνέδρους να πληροφορηθούν τις εξελίξεις από αυτούς που τις επηρεάζουν και τις διαμορφώνουν.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε :
http://www.safety4sea.com
RSS  www.safety4sea.com/rss

Facebook  www.facebook.com/safety4sea

Linkedin http://www.linkedin.com/groups/Safety4Sea-3790485?mostPopular=&gid=3790485
Twitter http://twitter.com/safety4sea

Youtube http://www.youtube.com/user/Safety4Sea

Πηγή: Δελτίο τύπου