Καθαρισμοί σε Χαϊδάρι και Κατάκολο Ηλείας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις μας σε κάθε σημείο της πατρίδας μας.

Σάββατο 03 Νοεμβρίου, Χαϊδάρι – Καθαρισμός πάρκου


Έτσι, το Σάββατο 03 Νοεμβρίου και ώρα 10π.μ.-13μ.μ, ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την ΟΣΚ ΑΕ, καθηγητές, γονείς και μαθητές του 6ου γυμνάσιου Χαϊδαρίου, το Γυμναστικό Σύλλογο « Δάφνη Δαφνίου»,  τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου , την  Υπηρεσία Καθαριότητας, τη  Γ.Γ.Ν. Γενιάς, το  Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, θα πραγματοποιήσουν τον καθαρισμό στο πάρκο του αύλειου χώρου του σχολείου και  τη διαμόρφωση ενός παλιού εγκαταλελειμμένου κτιρίου, σε φυτώριο και χώρο δημιουργικής απασχόλησης.

Σημείο συνάντησης ο χώρος μπροστά στο 6ο γυμνάσιο Χαϊδαρίου, στην οδό Μπουμπουλίνας 14, στις 10 το πρωί, στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Κυριακή 04 Νοεμβρίου, Κατάκολο Ηλείας – Καθαρισμός λιμανιού της πόλης


Η οργάνωση Υδροναύτες και φορείς του νομού Ηλείας, διοργανώνουν στο Κατάκολο καθαρισμό του λιμανιού της πόλης. Οι εθελοντές θα καθαρίσουν τους χώρους γύρω από το λιμάνι, ενώ δύτες θα καθαρίσουν το βυθό της θάλασσας στο αλιευτικό καταφύγιο.

Στον καθαρισμό έχουν δηλώσει συμμετοχή η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η εθελοντική ομάδα «Πύργος εν δράσει», ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και οι περιβαλλοντικές ομάδες του 1ου Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου Πύργου. Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Λιμενικού Ταμείου και του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής. Σημείο συνάντησης, η είσοδος του αλιευτικού καταφυγίου στο Κατάκολο, στις 10 το πρωί.


View Καθαρισμοί σε Χαϊδάρι και Κατάκολο Ηλείας in a larger map
Πηγή: skai.gr