Κλείσιμο

Καθαρίζουμε σε Ρέθυμνο, Σπάρτη, Καστοριά, Πόρο, Αμοργό

Στο Ρέθυμνο, τη Σπάρτη, την Καστοριά, τον Πόρο και την Αμοργό, συνεχίζεται η δράση Καθαρισμού του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα», το Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Ιουνίου.

Σάββατο 23 Ιουνίου

1. Ρέθυμνο – Καθαρισμός του δάσους της Ευληγιάς
O δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τμήματα πολιτικής προστασίας, εθελοντικές ομάδες και τν Σκάι διοργανώνει δράση καθαρισμού στο δάσος της Ευληγιάς στο Ρέθυμνο. Το δάσος Ευληγιά βρίσκεται στα βόρεια της πόλης και έχει πυκνή βλάστηση με πεύκα και θάμνους.
Σημείο συνάντησης, στην είσοδο του δάσους της Ευληγιάς στις 10 το πρωί.

Κυριακή 24 Ιουνίου


1. Σπάρτη - Καθαρισμός λόφου ξενοδοχείου «Ξενία»
Ο δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με το σύλλογο αποδήμων της Λακωνίας, φορείς της περιοχής και τον Σκάι διοργανώνει δράση καθαρισμού στο λόφο του παλιού ξενοδοχείου «Ξενία». Οι εθελοντές θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν έναν χώρο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και πολιτισμού. Στη δράση συμμετέχει και ο Fly Fm 89,7
Σημείο συνάντησης, η είσοδος του παλιού ξενοδοχείου «Ξενία» στις 10 το πρωί.

2. Καστοριά - Καθαρισμός άλσους Παναγιάς Φανερωμένης και δάσους Καλλιθέας
Ο δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής και τον Σκάι διοργανώνει δράση καθαρισμού στο άλσος Παναγιάς Φανερωμένης και στο δασάκι της Καλλιθέας. Το άλσος της Παναγιάς Φανερωμένης είναι μια πευκόφυτη περιοχή στα βορειανατολικά της Καστοριάς.
Σημείο συνάντησης, η είσοδος του Άλσους Παναγιάς Φανερωμένης στις 10 το πρωί.

3. Πόρος - Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων του νησιού
Ο δήμος Πόρου, σε συνεργασία με τον εμπορικό και επαγγελματικό σύλλογο Πόρου, φορείς της περιοχής και τον Σκάι, διοργανώνει δράση καθαρισμού σε κοινόχρηστους χώρους του Πόρου. Θα καθαριστούν οι περιοχές Καστέλι, Ασκέλι, Μοναστήρι, Μικρό Νεώριο και πλατείες του δήμου.
Σημείο συνάντησης, το Δημαρχείο Πόρου στις 10 το πρωί.

4. Αιγιάλη Αμοργού - Καθαρισμός της παραλίας Μικρή Βλυχάδα μαζί και το μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία
Ο δήμος Αμοργού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θολαρίων, φορείς της περιοχής και τον Σκάι θα καθαρίσει την παραλία Μικρή Βλυχάδα, στην Αιγιάλη της Αμοργού. Οι εθελοντές θα καθαρίσουν επίσης και το μονοπάτι που οδηγεί προς την παραλία από την περιοχή Θολάρια.
Σημείο συνάντησης, η είσοδος της παραλίας Μικρή Βλυχάδα στην Αμοργό, στις 10 το πρωί.

ΣΚΑΪ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πηγή: skai.gr