Κλείσιμο

Ανακυκλώνουμε κινητά σε Νέο Ηράκλειο και Ναύπλιο

O ΣΚΑΪ και η VODAFONE διοργανώνουν μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων. Με σύνθημα: «Το παλιό κινητό σου ρίξτο στην ανακύκλωση», διοργανώνουμε δράση το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο Νέο Ηράκλειο και το Ναύπλιο.

Καλούμε όλους τους ακροατές μας, οι οποίοι έχουν παλιά κινητά τηλέφωνα για ανακύκλωση να τα φέρουν στο Νέο Ηράκλειο, στην πλατεία 25ης Μαρτίου, έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ και στο Ναύπλιο στην πλατεία Συντάγματος. Από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 13.45 το μεσημέρι ανακυκλώνουμε.

Εκεί, σε κάθε σημείο, θα βρίσκονται μεγάλοι κουμπαράδες του ΣΚΑΪ και της VODAFONE, οι οποίοι θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας. Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των κινητών σας καθώς και τα αξεσουάρ τους.

Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την VODAFONE. Έτσι αυτόματα, θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα! Σε καθένα από τα δύο σημεία συνάντησης θα δοθούν τα παρακάτω δώρα:

- 2 SONY – ERICSSON NEO V
- 3 VODAFONE SMART 858 

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 31 Μαρτίου από τις 11.00-13.45 στο Νέο Ηράκλειο και το Ναύπλιο. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στις δύο περιοχές. Στις 13.45 θα γίνει η κλήρωση των δώρων και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.

Το παλιό κινητό σου ρίξ’ το στην ανακύκλωση
ΣΚΑΪ-VODAFONE




View Ανακυκλώνουμε κινητά σε Νέο Ηράκλειο και Ναύπλιο in a larger map
Πηγή: skai.gr