Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου καθαρίζουμε την Ελλάδα

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε:

Στα Τουρκοβούνια. Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης των Τουρκοβουνίων θα γίνει καθαρισμός στα Τουρκοβούνια και σε περιοχές που έχουν γίνει αναδασώσεις από το Φθινόπωρο του 2007. Σημεία συνάντησης: α) Δήμος Φιλοθέης -Ψυχικού: τέρμα οδών Δρυάδων – Καρκαβίτσα και β) Δήμος Νέας Ιωνίας: οδοί Δεμιρδεσίου και Αναγεννήσεως

Στο Λαύριο. Θα γίνει καθαρισμός σε πάρκα και πλατείες του Λαυρίου σε συνεργασία με δήμους και φορείς της Λαυρεωτικής. Σημείο συνάντησης, η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.

Στην Ανάβυσσο. Θα γίνει καθαρισμός στην κεντρική παραλία Αναβύσσου και στο λόφο Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με κατοίκους και φορείς από την δημοτική κοινότητα Αναβύσσου του δήμου Σαρωνικού. Σημείο συνάντησης, θέση «Πέτρινο» στην παραλία Αναβύσσου.

Στον Πύργο Κορινθίας. Θα γίνει καθαρισμός στο δημοτικό διαμέρισμα Πύργου σε συνεργασία με την περιβαλλοντική κίνηση Κορινθίας. Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία της κοινότητας. Συμμετοχή στη δράση θα έχει και ο δήμος Ξυλοκάστρου, όπου ανήκει η κοινότητα. Στη δράση θα συνεργαστεί ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πύργου.
Πηγή: skai.gr