ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Cats n’ Dogs: Ξενοδοχείο, Κοιμητήριο και Αποτεφρωτήριο μικρών ζώων στο Κορωπί

Μία πρωτοπόρα στο είδος της επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών παντός είδους, για τους μικρούς μας τετράποδους φίλους.

 
Ένα οργανωμένο, ιδιόκτητο πλέον, συγκρότημα εγκαταστάσεων, όπου παρέχονται εν γένει υπηρεσίες για το σύνολο σχεδόν των ζώων συντροφιάς.

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ
Μετά από πολύχρονες προσπάθειες και αντιμετώπιση ποικίλων γραφειοκρατικών ζητημάτων, το Cats n Dogs είναι η μοναδική επιχείρηση που διαθέτει νόμιμη άδεια ενταφιασμού μικρών ζώων, εντός Αττικής.
Το κοιμητήριο μικρών ζώων δημιουργήθηκε αρχικά σε ιδιόκτητο χώρο 4 στρεμμάτων στο Κορωπί – Αττικής, σε κομβικό σημείο, πλησίον της Αττικής οδού, της Λεωφόρου Μαρκοπούλου, της Λεωφόρου Λαυρίου και της παλαιάς Περιφερειακής οδού Κορωπίου με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε αυτό να καθίσταται εύκολη με κάθε μέσο.
Το κοιμητήριό αποτελεί πρότυπη μονάδα ταφής ζώων, ακολουθώντας πιστά στην κατασκευή, διαμόρφωση και την εν γένει λειτουργία του, τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζουνοι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί αλλά και το Ελληνικό Δίκαιο. Δημιουργήθηκε με κόπο, προσωπική εργασία και πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων κατοικίδιων και σήμερα είναι σε θέση να ανταγωνίζεται και να παρέχει τεχνογνωσία στα μεγαλύτερα κοιμητήρια ζώων της Ευρώπης.
Παρέχονται επιλογές ταφής των κατοικίδιων ζώων, που να ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και οικονομική δυνατότητα, προσφέροντας πάντα στο τετράποδο φίλο την ίδια αξιοπρέπεια και φροντίδα, με αυτή που είχε κοντά στον ιδιοκτήτη του.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ  ΖΩΩΝ
Όντας πρωτοπόροι στον ενταφιασμό μικρών ζώων, δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθήσουν την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Κανονισμών στο Εθνικό μας Δίκαιο, αναφορικά με την νόμιμη ίδρυση και λειτουργία κέντρων αποτέφρωσης ζώων.
Το Cats n Dogs, είναι η μοναδική επιχείρηση που διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας αποτέφρωσης μικρών ζώων συντροφιάς, εντός Αττικής, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα έναν μεγάλο αριθμό αποτεφρώσεων. 
Διαθέτει πελάτες από όλη την Ελληνική Επικράτεια και χρόνιες συνεργασίες με Δήμους, Δημόσιους Οργανισμούς κτηνιατρικά ιατρεία και πληθώρα φιλοζωικών σωματείων, έτσι ώστε να εξαλειφθεί στα διακάτο απάνθρωπο και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία, φαινόμενο της απόθεσης των νεκρών ζώων σε βουνά, δάση, λίμνες και ποτάμια.
Το αποτεφρωτήριό πληρεί προδιαγραφές HACCP και λειτουργεί σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Ήδη βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αδειοδότησης για τη λειτουργία νέου αποτεφρωτήρα ζώων με μεγαλύτερο βάρος και όγκο (άλογα, αγελάδες κλπ), ανταποκρινόμενοι στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών τους.
Επίσης, παρέχει πληθώρα επιλογών για την καύση των νεκρών ζώων, που ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και οικονομική δυνατότητα. 
Παρέχεται η επιλογή ατομικής ή μαζικής καύσης του κατοικιδίου, δυνατότητα να παρευρίσκονται οι ιδιοκτήτες του κατά την αποτέφρωση, παράδοση της τέφρας του ζώου σε ειδικά δοχεία -τα οποία τηρούν πλήρως τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές- ή φύλαξη αυτής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σύνταξη και παράδοση ειδικού πιστοποιητικού αποτέφρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ


 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Η επιχείρηση ξεκίνησε το έτος 1998, ως χώρος φιλοξενίας, φροντίδας και καλλωπισμού των κατοικίδιων ζώων, διαθέτοντας, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της την απαραίτητη νόμιμη άδεια ξενοδοχείου μικρών ζώων της Περιφέρειας Αττικής.
Κάθε κατοικίδιο φιλοξενείται σε ανεξάρτητο δωμάτιο με αυτόνομο προαύλιο, φυτεμένο με γκαζόν και δένδρα, έτσι ώστε η μετάβαση από τον χώρο που συνήθως διαμένει και έχει μεγαλώσει στον χώρο προσωρινής φιλοξενίας του, να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Όλα τα δωμάτια διαμονής σκύλων, τα οποία πλέον αγγίζουν τα 120, έχουν επιφάνεια τουλάχιστον 10 τ.μ. και είναι εξοπλισμένα με επιδαπέδια θέρμανση και σύστημα κλιματισμού.
Τα γατάκια φιλοξενούνται σε ξεχωριστούς από τα σκυλιά χώρους οι οποίοι πλέον ανέρχονται σε 85, επιφανείας τουλάχιστον 3 τ.μ.  οι οποίοι είναι επίσης εξοπλισμένοι με σύγχρονες εγκαταστάσεις θέρμανσης και ψύξης. 
Όλα τα κατοικίδια, ελέγχονται ηλεκτρονικά καθ’ όλο το 24ωρο από το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης.
Στις παροχές φιλοξενίας των ζώων περιλαμβάνεται η σίτισή με τροφές αρίστης ποιότητας, επώνυμων προμηθευτών, ακολουθώντας επακριβώς τις επιθυμίες και οδηγίες του κάθε ιδιοκτήτη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

 
Τιμητικό βραβείο στον Κώστα Γαβρά από το Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν
Ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς θα βραβευθεί για το σύνολο της καριέρας του με το τιμητικό βραβείο Donostia στο...
19.08.2019, 16:21
Η "Vitalina Varela" του Πέδρο Κόστα θριάμβευσε στο φεστιβάλ του Λοκάρνο
Η ταινία "Vitalina Varela" του πορτογάλου σκηνοθέτη Πέδρο Κόστα, το μελαγχολικό πορτραίτο μιας γυναίκας από...
19.08.2019, 11:46
Εντυπωσιάζουν τα προσχέδια της «Παρθένου των Βράχων» του ντα Βίντσι (pics)
Ο διάσημος πίνακας «Η Παρθένος των Βράχων» (Virgin of the Rocks ή και Madonna of the Rocks) του ιδιοφυούς...
19.08.2019, 10:58
Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για τα Όσκαρ-Τα «φαβορί» για τις υποψηφιότητες
Αν και η κινηματογραφική χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί και τα Όσκαρ είναι ακόμα μακριά, τα γραφεία στοιχημάτων...
18.08.2019, 09:36
Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη για την πατρότητα του «Stairway to Heaven»
Συμμάχους στην κυβέρνηση Τραμπ φαίνεται ότι βρήκε το συγκρότημα των Led Zeppelin καθώς υπήρξαν καταθέσεις...
17.08.2019, 15:10
Πέθανε ο ηθοποιός Πίτερ Φόντα
Ο αμερικανός ηθοποιός Πίτερ Φόντα, γιος του θρύλου του αμερικανικού κινηματογράφου Χένρι Φόντα και μικρός...
17.08.2019, 07:49
Homo sapiens και προϊστορικές αρκούδες : Η σκληρή μάχη για τα σπήλαια
Οι αρκούδες των σπηλαίων (Ursus spelaeus) ήταν ένα είδος που ζούσε στην Ευρώπη και στην Ασία, έχοντας κοινό...
16.08.2019, 17:57
Το τρέιλερ της νέας μικρού μήκους του Γιώργου Λάνθιμου (Video)
Λίγους μήνες μετά την οσκαρική διαδρομή του με την «Ευνοούμενη», ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει με μια νέα...
15.08.2019, 10:14
Πέθανε ο ιστορικός και ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος
Πέθανε σε ηλικία 81 ετών, ο ιστορικός, πανεπιστημιακός και πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Κωνσταντίνος...
14.08.2019, 13:12
Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ο Δημήτρης Λιγνάδης
Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αριστούχος απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της...
13.08.2019, 15:34

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 25  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.