Το νέο βιβλίο του Ίγκι Ποπ με στίχους, τραγούδια και φωτογραφίες του

Ένα νέο βιβλίο του Ίγκι Ποπ (Iggy Pop) με τίτλο «Til' Wrong Feels Right» (μέχρι το λάθος να αποδειχτεί σωστό) θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Ο τραγουδιστής, και συνθέτης της ροκ μουσικής, ανακοίνωσε ότι στο νέο του βιβλίο θα συμπεριληφθούν στίχοι από περισσότερα από 100 τραγούδια του μαζί με φωτογραφίες και αναμνηστικά, σημειώσεις και δοκίμια, χειρόγραφα του Ίγκι Ποπ, που δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ.

Η συλλογή που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου περιλαμβάνει επίσης σχόλια από καλλιτέχνες, όπως της Ντέμπι Χάρι των Blondie και του Μαρκ Μπόλαν των T.Rex από διάφορες στιγμές της καριέρας του θρύλου της ροκ.

Ο Ίγκι Ποπ δημοσίευσε φωτογραφία του βιβλίου που έχει τον τίτλο του τραγουδιού του από το άλμπουμ του «Skull Ring» στο Instagram στις 29 Μαΐου.

Νωρίτερα φέτος, ο Ίγκι Ποπ δημοσίευσε στιγμιότυπα από την avant garde ταινία «In Praise of Nothing» - στην οποία υποδύεται «τη Φωνή του Τίποτα».

Η ταινία, ένα σατιρικό ντοκιμαντέρ, διερευνά τι θα έλεγε η έννοια του «Τίποτα» στους ανθρώπους αν μπορούσε να μιλήσει. Ως «Φωνή του Τίποτα», ο Ίγκι Ποπ αφηγείται σε όλη την ταινία. Το φιλμ διάρκειας 78 λεπτών περιγράφεται ως «παράδοξο κατασκοπευτικό ντοκιμαντέρ». Χρειάστηκαν δέκα χρόνια για την ολοκλήρωση της ταινίας που αποτελείται εξ ολοκλήρου από σταθερά πλάνα που γυρίστηκαν από 68 κινηματογραφιστές σε περισσότερες από 70 χώρες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ