Κλείσιμο

Έκπληξη πρώτου μεγέθους και συγκίνηση στο Star Wars: The Rise of Skywalker

Για μια έκπληξη πρώτου μεγέθους μας προϊδεάζει το πρώτο τρέιλερ του Star Wars: The Rise of Skywalker που θα βρει το δρόμο του στις κινηματογραφικές αίθουσες το Δεκέμβριο. 

Στην ταινία του Τζέι Τζέι Έιμπραμς, ο οποίος επιστρέφει στο τιμόνι των Star Wars μετά το Οι Τελευταίοι Jedi του Ράιαν Τζόνσον που πόλωσε τους οπαδούς του Πολέμου των Άστρων, φαίνεται να υπάρχουν τα πάντα: Δράση, με τη Ρέι στην έρημο (Τατουίν;) να κρατά το μπλε φωτόσπαθο του Λουκ Σκάιγουοκερ και να αντιμετωπίζει έναν άγνωστο εχθρό με φαντασμαγορικό τρόπο, συγκίνηση, με τη Ρέι να αγκαλιάζει την πριγκίπισσα Λέια (η πρόωρα χαμένη Κάρι Φίσερ), χιούμορ με την επιστροφή του "πολύ" Λάντο Καρλίσιαν (Μπίλι ντι Γουίλιαμς) αλλά και μια ολική ανατροπή που… ακούγεται στο τέλος του τρέιλερ! 

Μέχρι στιγμής πάντως, οι οπαδοί της διασημότερης σάγκα επιστημονικής φαντασίας τρίβουν τα χέρια τους με ό,τι είδαν, και μάλλον υπέστησαν ευχάριστο... σοκ με το τέλος του τρέιλερ. 

Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι και η τελευταία ταινία Star Wars που θα έχει σχέση με τους Σκάιγουοκερ, όχι όμως και η τελευταία στο σύμπαν των Star Wars, καθώς ο Ράιαν Τζόνσον έχει αναλάβει νέα τριλογία, ενώ μην ξεχνάμε και την τηλεοπτική σειρά από τους δημιουργούς του Game of Thrones…


Πηγή: skai.gr