Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σας καλεί στη θεατρική παράσταση «Δέκα χρόνια γάμου»

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σας καλεί στο θέατρο «Περοκέ», για να παρακολουθήσετε μια κωμωδία για παντρεμένους, αλλά και… για όσους σκέφτονται να παντρευτούν!

«Δέκα χρόνια γάμου» σε σκηνοθεσία Μάρκου Σεφερλή, με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ. Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

«Δέκα χρόνια γάμου», στο θέατρο Περοκέ, Οδυσσέως 2, Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο).

Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 8 το βράδυ.

Μπες στο oloimaziboroume.gr ή στο viva.gr και εξασφάλισε την είσοδό σου με ελάχιστη συμμετοχή 5 ευρώ. Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Τσαβαλιάς – Έλενα Σεφερλή

Στην επέτειο 10 χρόνων του γάμου τους, η Έλενα οργανώνει μια βραδιά έκπληξη για τον Μάρκο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι εκείνος της ετοιμάζει τη δική του… έκπληξη, που θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή! Ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα αναπολεί τα στάδια της σχέσης του με πολύ χιούμορ και απρόσμενες ανατροπές, για να συνειδητοποιήσει τελικά αν ο γάμος του πρόκειται να διαλυθεί ή να κρατήσει για πάντα!

Η γνωριμία! Το πρώτο ραντεβού! Η πρόταση! Ο γάμος! Το παιδί! Τα πρώτα σύννεφα! Τα δεύτερα σύννεφα! Η καταιγίδα! Το ουράνιο τόξο!


Όλοι Μαζί Μπορούμε