Η Ελένη Αράπογλου και η ζωντάνια της ψυχής της

Η 25χρονη Ελένη Αράπογλου, το κορίτσι με τα soul και blues ακούσματα μεγάλωσε και αναπτύσσει επικοινωνία με το κοινό μέσω της φωνής της και ολόκληρης της καλλιτεχνικής της υπόστασης, που περικλείει ενασχόληση με τη μουσική, τον χορό και το θέατρο. 

Όταν σπούδαζε στη Βοστώνη τραγουδούσε παράλληλα και με την τζαζ ορχήστρα του πανεπιστημίου της. Οι περιοδείες που κάνανε σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη της έδωσαν πλούσιες εμπειρίες, την ενθουσίασαν και την έκαναν ευτυχισμένη που έκανε επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη, την μουσική. 

Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια βρίσκεται υπό συνεχή εξερεύνηση και ο συνδυασμός της μουσικής και της κίνησής της την καθιστούν μοναδική. Μπορεί να υπηρετήσει πολλές διαφορετικές μουσικές παραδόσεις και στυλ με την μοναδική τζαζ / λαϊκή αυτοσχεδιαστική της διάθεση και παράλληλα μπορεί να τιμάει την μουσική της πατρίδας της, της Ελλάδας.

Η μουσική της είναι ένα φάσμα από ήχους και ρεπερτόριο που διαφέρει πολύ μεταξύ του και εκφράζει την απλότητα και την ζωντάνια της ψυχής, μέσα από πολλές γλώσσες, με κύριο στοιχείο τον αυτοσχεδιασμό στο στούντιο και στην σκηνή.

Η Ελένη Αράπογλου είναι στη Νέα Υόρκη αλλά μπορείτε να ακούσετε την καινούργια της δουλειά στην ιστοσελίδα eleni-music.com/ 

Θα ακολουθήσουν διάφορες μουσικές και θεατρικές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη και το καλοκαίρι θα είναι στο Εκουαδόρ. Στις νέες της περιοδείες θα είναι με τη δική της μπάντα αλλά και με projects άλλων καλλιτεχνών με τους οποίους συνεργάζεται.

Η Ελένη μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι προσανατολισμένη στην καριέρα της στο εξωτερικό, καθώς οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται βρίσκονται σε διάφορες χώρες εκτός Ελλάδας αλλά η ίδια επιθυμεί να κάνει συναυλίες και στη χώρα της το καλοκαίρι και να συνεργαστεί και με τους εγχώριους καλλιτέχνες που τόσο πολύ θαυμάζει.





Πηγή: skai.gr