Κλείσιμο

Βατικανό: Η Αντζελίνα Τζολί «έδειξε» τη νέα της ταινία στον Πάπα

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε σήμερα την ταινία της Unbroken στο Βατικανό, συναντώντας για λίγο τον Πάπα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αγίας Έδρας, Φεντερίκο Λομπάρντι.

Η ταινία προβλήθηκε το πρωί στο Casina Pio IV, περίπτερο στους κήπους του Βατικανού που στεγάζεται η Ποντιφική Ακαδημία των Κοινωνικών Επιστημών.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης είχαν ανακοινώσει ότι ο ποντίφικας αναμενόταν να παραστεί στην παρουσίαση της ταινίας, τελικά όμως ο Φραγκίσκος είχε ένα πολύ «φορτωμένο» πρωινό, με πολλές ακροάσεις.

Μετά την προβολή της ταινίας η Αμερικανίδα σκηνοθέτης, την οποία συνόδευε ο αδελφός της, τα δύο από τα 6 παιδιά της και ένας μεταφραστής, οδηγήθηκαν στο αποστολικό παλάτι (επίσημη κατοικία του πάπα) στην αίθουσα του Θρόνου, όπου ο πάπας πραγματοποιεί τις ακροάσεις του.

Ο Χόρχε Μπεργκόλιο απηύθηνε στην διάσημη ηθοποιό σύντομο χαιρετισμό, προσφέροντας της, όπως συνηθίζει να κάνει με όλους τους επισκέπτες τους, ένα ροζάριο.

Η ταινία Unbroken, που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στα τέλη του 2014 και χθες στη Γαλλία, αφηγείται την ζωή του αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων Λούις Τζαμπερίνι και την αιχμαλωσία του κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ/Γαλλικό Πρακτορείο