Πιθανή μια επανένωση των Smiths σύμφωνα με τον πρώην ντράμερ τους

O Mike Joyce, o πρώην ντράμερ των The Smiths, μετά από ένα όραμα που όπως ισχυρίζεται είδε στον ύπνο του, λέει ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι η μπάντα θα μπορούσε να επανενωθεί.

Σε μια συνέντευξη του είπε: «Είχα πράγματι ένα όνειρο ότι ο Morrissey, ο Johnny, ο Andy (Rourke) και εγώ, ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο και πραγματικά συμφώνησαμε να κάνουμε μια κοινή περιοδεία. Τότε ο Morrissey είπε,« Με τι τραγούδι πρέπει να ανοίξουμε; "και απάντησα με απόλυτη φυσικότητα, με το "Hand Glove". Αυτή είναι η ιδανική έναρξη για μια συναυλία επανένωσης είπα. Στη συνέχεια ξύπνησα γελώντας. "

Ο Joyce, από την επανένωση των Stone Roses το 2011, πιστεύει ότι οι Smiths θα ήταν καλύτεροι από ποτέ. Συγκεκριμένα εξήγησε: "Θα είχαμε τέλειο ήχο! Άλλωστε εγώ είμαι καλύτερος παίκτης από ό, τι παλιότερα, η φωνή του Morrissey είναι ακόμη απίστευτη, και ο Johnny παίζει ακόμη φανταστικά.Με τον εξοπλισμό και τα συστήματα PA 30 χρόνων πριν, κάναμε καλή δουλειά, φαντάσου αν είχαμε και τις δυνατότητες του σήμερα. Θα είχαμε ένα απίστευτο αποτέλεσμα. "
Πηγή: www.redfm.gr